Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Partners van Gengu

De software die we gebruiken voor uw online oplossingen moet passen bij uw organisatie, uw doelstellingen en uw budget. Bovendien geloven wij dat u onafhankelijk moet zijn van ons. Daarom wilt u standaard software gebruiken waar meerdere goede internetbureaus in Nederland gebruik van maken.

Content management systemen

Gengu maakt gebruik van 4 standaard CMS'sen die breed ondersteund worden en keer op keer als erg goed uit tests komen. We nemen de selectie van het content management systeem serieus. Het is immers de motor achter veel van uw online activiteiten en omdat het belang van online elke dag groter wordt neemt de afhankelijkheid van uw CMS toe. 

Bij ons advies voor het systeem kijken we naar 4 aspecten:

  1. Uw online organisatie. Wie gaan ermee werken? Welke aanpassingen wilt u zelf kunnen doen en voor welke delen heeft u externe partners?
  2. Uw ambities: wat wilt u gaan doen? Speelt personalisatie bijvoorbeeld een rol? En wat doet u op het gebied van social media en e-mailmarketing?
  3. Techniek: uit welke bronnen gaan we informatie publiceren, hoe zit het met ingelogde personen op uw website, welke technologische randvoorwaarden spelen er binnen uw IT infrastructuur?
  4. Budget. De kosten van het gekozen systeem moeten in balans zijn met de jaarlijkse online marketing uitgaven en het budget voor het huidige project.

De content management systemen die wij voeren zijn:

E-mail marketing systemen

Gengu gelooft dat e-mail marketing een succesvol kanaal in uw mediamix kan zijn. Sommige CMS'en hebben hiervoor goede tools ingebouwd. Daar waar dat niet het geval is, of als er in een bestaande omgeving gewerkt moet worden is er een noodzaak voor een apart e-mail marketing systeem. Daarmee worden de e-mails consistent qua vormgeving verstuurd, is beheer van de e-mailadres lijsten goed geregeld en is de conversie goed te meten. Wij maken hiervoor gebruik van het pakket van Mailplus.