Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Het juiste recept voor online oplossingen

Gengu is een full service internetbureau dat online behoeften en ambities van haar klanten omzet naar succesvolle projecten. Wij focussen op online strategie, techniek, ontwerp en online marketing. Gengu implementeert internet, intranet, webapplicaties, mobiele toepassingen en community sites voor marketeers, communicatiespecialisten, IT managers en online professionals waarmee we duurzame relaties aangaan. 

Het online recept van een web toepassing

Voor een succesvolle lancering van een webtoepassing zal er een harmonieuze mix moeten zijn van ontwerp, techniek en communicatie. Dát is uiteindelijk de motor die alles bepaalt. Bij Gengu zijn we overtuigd van onze technische kennis, creativiteit en kunde en maken daarmee een succes van online communicatie en online business. We sluiten geen compromissen. We gaan voor mooie gebruiksvriendelijke webtoepassingen die werken en het verschil maken. Met een klein maar gedreven team dat de nodige kennis en kunde in huis heeft zorgen we voor online effect. Onze slogan is niet voor niets "your digital energy". Gengu heeft alles in huis om de online uitdagingen aan te gaan.

Door onze passie en gedrevenheid naar perfectie geven we onze klanten een online voorsprong. We worden in de markt gewaardeerd voor zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn: we plannen efficiënt, testen uitgebreid, leveren op tijd en gaan langetermijnrelaties aan waarin we graag als partners samenwerken. Gengu ondersteunt klanten op hun digitale reis en zorgt ervoor dat ze voorbereid zijn op de digitale toekomst. 

Online mogelijkheden met Gengu

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Gengu u te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over wij klanten helpen de digitale transformatie aan te pakken.

Ik heb met Gengu samengewerkt in de ontwikkeling van een nieuw offertesysteem voor onze afdeling bedrijfswageninrichting. Ze denken goed mee en komen met oplossingen voor complexe problemen en hebben gezorgd voor een naadloze overgang van het oude naar het nieuwe systeem. Doordat ze vaak op locatie bij ons aan het werk waren konden we snel schakelen in de ontwikkeling van oplossingen voor de aansluiting op onze interne processen.

Matthijs Boor

Applicatie beheerder, Amega Groep B.V.

Amega Grpip testimonial over samenwerking Gengu

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht