Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Jarenlang dé vaste partner van de grootste woningcorporatie van Europa

Woonstad Rotterdam is een actieve woningbouwcorporatie die online communicatie, selfservicemogelijkheden en verhuur en verkoop van onroerend goed middels internet hoog in het vaandel heeft staan. Sinds 2010 is Gengu online partner voor Woonstad Rotterdam. Onze dienstverlening voor Woonstad strekt zich uit van online strategie en SEO tot het bouwen van .Net applicaties en vormgeven van e-marketing campagnes.

Online uitdaging en oplossing

In 2011 hebben we de volgende activiteiten uitgevoerd voor Woonstad Rotterdam:

  • koppeling woningaanbod met Funda;
  • make-over en interactie Corporate site;
  • inrichting kenniswinkel (intranet);
  • ontwerp en inrichting MailPlus;
  • start ontwikkeling van het online klantenportaal;
  • online strategie;
  • SEO optimalisatie en advies Google analytics.

Aanpak

Gengu is sinds 2010 online partner van Woonstad Rotterdam. In nauwe samenspraak met Corporate Communicatie en het Webteam zijn we op wekelijkse basis in overleg met Woonstad Rotterdam over het vertalen van hun online ambities naar werkende functionaliteit. We praten niet meer over projecten maar over een samenwerkingsproces.

Resultaat

In nauwe samenwerking met het communicatieteam van Woonstad Rotterdam is een enorme sprong gemaakt om de corporate communicatie en selfservice mogelijkheden op de site te benutten. Bekijk het resultaat op Woonstad Rotterdam.Wil je ook zo een website?

Marc Gutlich
Directeur Gengu
Liever teruggebeld worden? Laat je gegevens achter en we bellen je terug.


Mijn persoonlijke ervaring is dat Gengu goed meedenkt over oplossingen. Deze zijn structureel, gebruiksvriendelijk en toekomstvast gericht. Verder prijs ik de flexibiliteit die geboden kan worden bij spoedklussen.

Sharon Djono

Webmaster, Woonstad Rotterdam

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht