Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Nieuw online platform sluit aan bij ambities Onderwijsadvies

Gengu heeft in nauwe samenwerking met de mensen van de marketingcommunicatie-afdeling de nieuwe omgeving gevormd. Van online strategie, SEO, Visual design tot de implementatie in de cms omgeving van Umbraco . De bouw van de webshop is gebaseerd op Ucommerce.

Over Onderwijsadvies

OnderwijsAdvies is een ambitieus onderwijsadviesbureau met een sterke positie in de begeleiding van het onderwijsadvies in de breedste zin. OnderwijsAdvies heeft vestigingen in Zoetermeer, Lisse, Gouda, Hoofddorp en Leiden en er werken ruim 300 medewerkers.

Uitdaging

Voor OnderwijsAdvies is de ambitie om met het nieuwe online eco-systeem meer business bij bestaande en nieuwe klanten te realiseren.

Aanpak

Ieder project is op maat er is geen standaard van toepassing. Onze Agile manier van werken zorgde voor een intensief samenwerkingstraject waarin van visual design tot realisatie en ingebruikname van de online omgeving de klant nauw in betrokkken is geweest en nu in de exploitatiefase wordt nagedacht over verdere doorontwikkeling en contentontwikkeling.


Resultaat

Direct na livegang en nu nog steeds wordt de site boven verwachting veel bezocht en krijgt OnderwijsAdvies veel positieve reacties over de nieuwe site. Het gebruiksgemak, overzichtelijk zijn de trefwoorden die veelal worden genoemd. Maar bovenal een werkend online eco systeem waar e-commerce, e-mailmarketing en corporate branding met elkaar verbonden zijn en zorgen voor de gewenste resultaten

Bekijk hier het resultaat www.onderwijsadvies.nlWil je ook zo een website?

Marc Gutlich
Directeur Gengu
Liever teruggebeld worden? Laat je gegevens achter en we bellen je terug.


Een nieuwe website en nieuwsbrief. Met Gengu hebben wij een grote stap gezet in onze on-line uitstraling. Wij hebben met hen de website en onze digitale nieuwsbrief volledig vernieuwd. Wat prettig is dat we altijd terecht kunnen met vragen en onze wensen betreffende aanpassingen/ wijzigingen snel opgepakt worden.

Sanderijn Vermeeren - van Holten

Stafmedewerker Marketing & Communicatie

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht