Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Gengu helpt de Zonnebloem nieuwe goede doelen te bereiken

De Zonnebloem is een op en top vrijwilligersorganisatie en wordt helemaal door vrijwilligers bestuurd. Dat geldt niet alleen voor de plaatselijke, regionale en provinciale afdelingen van de Zonnebloem, maar ook voor het hoogste toezichthoudende en besluitvormende orgaan: de Nationale Vergadering.

Uitdaging

Om nu en ook in de toekomst nieuwe vrijwilligers, donateurs en deelnemers te werven, heeft de Zonnebloem aan Mangrove en Gengu gevraagd om de nieuwe corporate website te ontwikkelen. Deze maakt onderdeel uit van de campagne ‘Zonder elkaar is iedereen alleen’. Juist daarom was er sprake van een harde deadline zonder te kort te doen aan de beoogde doelstellingen.

Belangrijke doelstellingen voor de site waren:

  • Het bereiken van een jongere doelgroep, waaronder potentiële vrijwilligers, donateurs en deelnemers;
  • Het ontsluiten van het uitgebreide vakantieaanbod voor zowel gasten als vrijwilligers
  • Het werven van nieuwe gasten en vrijwilligers;
  • Het benutten van de kracht van social media;
  • Het op aantrekkelijke wijze presenteren van haar grote en gevarieerde aanbod aan vakanties en activiteiten;
  • De nieuwe site moest uiteraard goed gevonden worden door de zoekmachines.

Aanpak

Voor de realisatie heeft Gengu de handen ineengeslagen met Mangrove om zowel conceptueel, grafisch als technisch het maximale resultaat te halen. Gengu heeft zich met name toegelegd op de techniek. De website is gebouwd volgens de scrum methodiek. Zo konden er gedurende de hele realisatie periode aanpassingen en verbeteringen plaats vinden.Wil je ook zo een website?

Marc Gutlich
Directeur Gengu
Liever teruggebeld worden? Laat je gegevens achter en we bellen je terug.


Resultaat

De nieuwe website van Stichting Zonnebloem geeft met 1 oogopslag een helder overzicht van wie de Zonnebloem is en wat zij betekend voor zowel de gasten als de vele vrijwilligers die aangesloten zijn bij de Zonnebloem.
De website sluit volledig aan op haar campagne ‘Zonder elkaar is iedereen alleen’. Dit is echter nog maar het begin. De website wordt continue doorontwikkeld en samen met Mangrove en de Zonnebloem worden er nieuwe plannen gemaakt om de diensten voor gasten en vrijwilligers verder uit te breiden en te verbeteren.

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht