Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Website nu ook in lijn met nieuwe identiteit IMd

Raadgevend Ingenieursbureau IMDBV is al geruime tijd fan van de oplossingen en medewerkers van Gengu. Na een periode van 4 jaar heeft de organisatie Gengu wederom gevraagd om zorg te dragen voor een nieuwe corporate site waarin de nieuwe identeit is verwerkt. 

De nieuwe site moest de nieuwe identiteit presenteren alswel de gerealiseerde projecten met de daarbij medewerkers centraal stellen.

Uitdaging

Raadgevens ingenieursbureau IMDBV heeft Gengu gevraagd een nieuwe corporate site te ontwikkelen die een magneet is voor zoekmachines, projecten mooi presenteert en onderscheidend is in de markt.

Aanpak

IMDBV is van begin tot eind betrokken in de ontwikkeling van de site waarin het gezamelijk belang namelijk een nieuwe online omgeving die werkt en een tevreden relatie centraal staat. de site is ontwikkeld op basis van het Opensource CMS Composite.

Resultaat

Een corporate site die gebruiksvriendelijk in beheer is, en op de smartdevices ook eenvoudig te gebruiken is. Nieuwsgierig naar het resultaat klik hierWil je ook zo een website?

Marc Gutlich
Directeur Gengu
Liever teruggebeld worden? Laat je gegevens achter en we bellen je terug.


Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht