Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Darwind klaar voor internationale markt met nieuwe responsive website

Voor Darwind heeft Gengu een fullservice traject gerealiseerd. Centrale doelstelling is dat de site een significante bijdrage levert in het genereren van business.

Over Darwind Darwind

is een organisatie die actief is als ontwikkelaar en leverancier van windturbines op zee en land.  Darwind opereert in een globale markt die snel verandert, met veel concurrentie. Het juist neerzetten van het merk is daarom heel belangrijk: website bezoekers moeten daarom een onmiddellijke associatie hebben met de juiste kernwaarden van het bedrijf en een juist begrip van de competenties van Darwind’s kernactiviteit.

De kernwaarden van de site zijn: Ondernemerschap, (financieel) degelijk en Top-of-the-line techniek.

Doelen die er gesteld zijn aan het nieuwe online platform zijn:

  • Veilig stellen van de juiste, consistente en onderscheidende corporate identity voor Darwind;
  • Zichtbaarheid creëren voor externe stakeholders (met name vindbaarheid in zoekmachines voor de doelgroep “projectontwikkelaars voor on-shore windmolens”;
  • Bevestiging creëren voor externe stakeholders;
  • In contact komen met talenten op de arbeidsmarkt;
  • Autoriteit opbouwen op technisch vlak;
  • Vindbaarheid in Google is een subdoel. Darwind wil geen prospects mislopen, omdat salestrajecten zelden online plaatsvinden

Voor online persoonlijke relevantie bieden we middels de oplossing Iqnomy relevante content aan de bezoeker. Op basis van zijn bezoekersgedrag die historisch wordt opgebouwd wordt informatie aangeboden waardoor de betrouwbaarheid en gewenste conversie wordt verhoogd.
Vanzelfsprekend is de site responsive gemaakt waardoor de site op meerdere devices te bezoeken en te gebruiken is.

Uitdaging

Realiseer een gebruiksvriendelijke site die een bijdrage levert aan onze doelstellingen was kort geformuleerd de opdracht. Voor Gengu een mooie uitdaging om alle competenties uit het Gengu team in te zetten voor de realisatie van de nieuwe corporate site
Wil je ook zo een website?

Marc Gutlich
Directeur Gengu
Liever teruggebeld worden? Laat je gegevens achter en we bellen je terug.


Aanpak 

Bij de realisatie was de klant nauw betrokken in de uitrol en implementatie van het platform en stonden onze designer frontend developer en backend developer in 1 sprint aan elkaar gekoppeld om goed en snel te kunnen gaan opleveren. Een aanpak die ook bij andere projecten al heeft gewerkt in een correcte en snelle implementatie.

Resultaat

Zoals we ook hadden afgesproken met Darwind leverden we de site volgens de specificaties en het gewenste tijdstip op. Een responsive site die door Gengu ism Darwind verder wordt doorontwikkeld op basis van nieuwe plannen die we samen gaan maken.

Bekijk hier het resultaat www.darwind.nl

Niet zomaar wat plaatjes en tekst achter elkaar plakken maar een gedegen onderbouwde aanpak. De open en constructieve wijze van samenwerking is door XEMC Darwind bijzonder op prijs gesteld en het resultaat is tot volle tevredenheid.

Hugo Groenemans

CEO, Darwind

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht