Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Meertalige corporate landensite en intranet

CED is voor verzekeraars en eigen risicodragers een toonaangevende Europese full-service dienstverlener op het gebied van schadeprocesmanagement. Verdeeld over de vijf business units, CED Claimservices, CED BrandVaria, CED Automotive, CED mens en CED Forensic, werken 1300 specialisten aan de afwikkeling van schades. Van administratieve verwerking van schadedossiers tot taxatie van voertuigen. Van begeleiding van letselschadeslachtoffers tot afwikkeling van brandincidenten en gedetailleerd onderzoek naar oorzaken van schade. CED heeft vestigingen in veertien Europese landen en werkt samen met partners in nog eens 28 landen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Capelle aan den IJssel. 

Gengu heeft voor CED op basis van de cms oplossing Sitecore een meertalige corporate landensite en het intranet gerealiseerd.

Uitdaging

CED is door overnames en groei inmiddels actief in diverse landen in Europa. Een belangrijke stap was de vernieuwing van de nieuwe huisstijl die ook vertaald moest worden naar een nieuwe corporate site die past bij haar internationale karakter als ambities. Belangrijke doelstellingen voor de site waren:

  • Lancering nieuwe huisstijl en interactiemodel voor sites;
  • Inspirerend voor interne en externe stakeholders;
  • Gebruiksvriendelijk content management systeem;
  • Ondersteuning voor het publiceren van content naar meerdere kanalen en uitrol naar het intranet.


Aanpak

Middels een aantal boardroom sessies is vorm gegeven aan het functioneel ontwerp dat vervolgens als basis diende voor het design. Vervolgens zijn de site en de functionaliteit ontwikkeld op basis van de cms oplossing Sitecore.

Resultaat

Een overzichtelijke internationale site met een gebruiksvriendelijk cms en make-over van de huisstijl voor het web.

Bekijk de website van ced!Wil je ook zo een website?

Marc Gutlich
Directeur Gengu
Liever teruggebeld worden? Laat je gegevens achter en we bellen je terug.


Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht