Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00
stichting vluchteling

Redesign en website optimalisatie voor Stichting Vluchteling

Om nu en ook in de toekomst donateurs goed te kunnen informeren over het werk van Stichting Vluchteling en om nieuwe donateurs te werven, heeft de Stichting Vluchteling aan Gengu gevraagd om de nieuwe website te ontwikkelen. Voor de realisatie en maximaal resultaat heeft Gengu intensief samengewerkt met het online team van Stichting Vluchteling.

App voor Woonstad Rotterdam

Met de MijnWoonstad App die Gengu heeft ontwikkeld voor Woonstad Rotterdam is het vanaf nu ook mogelijk voor de klanten van Woonstad Rotterdam om zelf online woonzaken te regelen. De klanten van Woonstad Rotterdam kunnen met de vernieuwde App zelf snel en eenvoudig hun woonzaken regelen. Het enige wat zij hoeven te doen is de App downloaden en zich te registreren.

Werken voor de grootste woningcorporatie van Europa

Sinds 2010 is Gengu online partner voor Woonstad Rotterdam. Onze dienstverlening voor Woonstad strekt zich uit van online strategie en SEO tot het bouwen van .Net applicaties en vormgeven van e-marketing campagnes.

Stadswonen Rotterdam

Stadswonen is in 2015 samengegaan met Woonstad Rotterdam. Destijds is de doelstelling geformuleerd om online gebruik te maken van dezelfde back-end omgeving. Gengu is gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen gebruikmakend van het achterliggende woonverdeelsysteem Key2Wocas. Het allesomvattende project bestond uit drie deelprojecten: de corporate website van Stadswonen, het huurdersportaal voor Woonstad Rotterdam en de integratie met het woningverdeelsysteem.

Groenhuysen

Groenhuysen wil middels een responsive website haar cliënten en hun familie, zorgverwijzers en potentiele medewerkers optimaal informeren en service verlenen door relevante content op maat.

Responsive website voor Kinderpostzegels

Om de organisatie en haar verschillende soorten campagnes voor donaties te ondersteunen is Gengu geselecteerd om Kinderpostzegels haar nieuwe online community site te ontwikkelen. De nieuwe site die nieuwe doelgroepen mobiliseert en activeert vormt een integraal onderdeel van de marketingmix van Kinderpostzegels.

Gengu helpt de Zonnebloem met bereiken van nieuwe goede doelen

Voor de realisatie heeft Gengu de handen ineengeslagen met Mangrove om zowel conceptueel, grafisch als technisch het maximale resultaat te halen.

Gengu helpt Onderwijsadvies met online ambities

In samenwerking met de mensen van de marketingcommunicatie-afdeling is de nieuwe online omgeving gerealiseerd.

Meertalige corporate landensite en intranet

CED heeft een strategische keuze voor Gengu en Sitecore gemaakt. Inmiddels al 4 jaar een succesvolle combinatie.

Website sluit nu ook aan bij nieuwe identiteit IMd

De nieuwe site moest de nieuwe identiteit presenteren alswel de gerealiseerde projecten met de daarbij medewerkers centraal stellen.

Landelijk Kennisinstituut Cultuur en Amateurkunst

Een nieuw online platform voor iedereen die zich inzet voor cultuureducatie en cultuurparticipatie

Onze ervaring is dat Gengu een prima partner is voor zowel het concept als de uitwerking van een nieuwe website. Gekoppeld met technische kennis in detail en een flexibele instelling heeft dat een mooie nieuwe website opgeleverd.

Coen Flach

Directeur marketing - The Courseware Company

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht