Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Op zoek naar een internetbureau in Rotterdam?

Dan ben je bij internetbureau Gengu aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van succesvolle online oplossingen. We vertalen online behoeften en ambities van onze klanten naar succesvolle online projecten. Met ons team van 15 online professionals werken we aan mooie online oplossingen voor onze klanten. Je vind ons aan de voet van de van Brienenoordbrug in Rotterdam.

Wat bieden wij als internetbureau?

Bij het laten bouwen van een website komt veel kijken. Een internetbureau moet in staat zijn om wensen te vertalen naar online resultaat. Daarom bieden wij het volledige pakket aan om online succesvol te kunnen zijn. Wij begeleiden je van begin tot eind met online strategie, website techniek, website ontwerp, website optimalisatie en online marketing. Ook bieden we support na realisatie voor het succesvol blijven van de online omgeving.

Internetbureau Rotterdam Gengu online team

Ons team van online professionals

We werken met een klein maar sterk team van 15 online professionals. Als internetbureau uit Rotterdam kunnen wij het volledige traject begeleiden. We begrijpen bij Internetbureau Gengu goed dat een website technisch perfect moet zijn. Na inventarisatie van wensen en eisen bieden we altijd een passende oplossing. Bij Gengu denken we mee met doelstellingen en werken we samen om het beoogde resultaat te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in online maatwerk en gericht op concreet resultaat.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Internetbureau Gengu je kan bieden? Neem dan contact met ons op!