Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland heeft Gengu gevraagd om hun online omgeving gebaseerd op Sitecore verder door te ontwikkelen.

Over Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland

Nederlanders wonen en werken over de hele wereld. Wereldwijd volgen ruim 13.000 kinderen Nederlands onderwijs via een bij NOB aangesloten Nederlandse school of partij voor afstandsonderwijs. In de meeste gevallen gaat het om lessen Nederlandse taal en cultuur als aanvulling op de lokale of internationale school. Nog eens ruim 1.000 Nederlandse kinderen volgen onderwijs op een Europese school. Moedertaalonderwijs helpt deze Nederlandse kinderen en jongeren wereldwijd zich optimaal te ontwikkelen. Hun eigen culturele identiteit is daarbij de basis. Een basis waar zij op terug kunnen vallen en van waaruit zij verder kunnen groeien.

Online oplossing voor NOB

De website is voor de communicatie naar haar doelgroepen een belangrijk medium dat verder wordt doorontwikkeld en beheerd door het team van Gengu. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de communicatiespecialisten van Stichting NOB.