Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Gengu als online partner voor responsive website

Spaarnelanden heeft Gengu de opdracht gegeven om een corporate responsive website te ontwikkelen met daarbij horend een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Een CMS voor een professionele aanpak van online communicatie voor de doelgroepen van Spaarnelanden; lokale inwoners en bedrijven.

In nauwe samenwerking met het team communicatie is de vernieuwde responsive website voor Spaarnelanden ontwikkeld. Een gebruiksvriendelijke responsive website voor de doelgroep van Spaarnelanden. Dankzij de heldere navigatiestructuur vindt men snel de gewenste informatie op de responsive website. De vernieuwde website is een enorme vooruitgang voor de digitale dienstverlening van Spaarnelanden.

Deze voordelen van de nieuwe website zijn:

  • Responsive website
  • Heldere navigatiestructuur
  • Gebruikersvriendelijke content die ook nog eens SEO vriendelijk is
  • Eigentijdse vormgeving

CMS implementatie Kentico 9

Spaarnelanden werkte in het verleden met een CMS dat ontwikkeld was door de webbouwer. Voor Spaarnelanden was het een belangrijke eis om te werken met een online oplossing die continue wordt doorontwikkeld. Daarnaast wilde Spaarnelanden ook een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Een CMS met een arsenaal aan kant en klare modules voor de online communicatie. Voor Gengu was het dan ook een logische keuze om Kentico te positioneren als CMS. Kentico past bij de gestelde eisen van het gewenste Content Management Systeem.

Wat Spaarnelanden zegt over de samenwerking

‘Wij hebben Gengu ervaren als een prettig, kleinschalig en professioneel bureau dat alle kennis in huis heeft. Daardoor konden we snel schakelen en hebben zij al onze wensen goed vertaald, met als resultaat een frisse, gebruiksvriendelijke en responsive website. Voor begeleiding en uitleg van het CMS nam Gengu echt de tijd, waardoor we onze website gemakkelijk zelfstandig hebben kunnen inrichten en zelf flexibel kunnen beheren. Positieve feedback van onze klanten over de nieuwe website is voor ons het bewijs dat wij de juiste keuze hebben gemaakt door een samenwerking met Gengu aan te gaan.’Kentico CMS met marketing mogelijkheden

Kentico is een uitgebreid Content Management Systeem ontwikkeld vanuit een online marketing perspectief. Het Kentico CMS is een complete oplossing om websites, intranet, online stores en communities te bouwen op basis van het Microsoft .Net platform. Kentico is veel meer dan alleen een CMS. Dit geïntegreerde marketing platform biedt veel standaard modules die eenvoudig inzetbaar zijn door de marketeer. Hiervoor is geen technische kennis vereist. Kentico beschikt standaard over veel functionaliteiten zoals nieuws, agenda, meertaligheid, templatebeheer, workflow, versiebeheer, social media integratie, online formulieren Web Analytics, en Image Editor. 

Over Spaarnelanden.nl

Spaarnelanden is een integraal onderhoudsbedrijf, dat zorgt voor een prettig leefbare en goed bereikbare openbare ruimte in Haarlem en omgeving. Met een hoge mate van maatschappelijke betrokkenheid en een professioneel inzicht in de praktische toepassingen zorgt Spaarnelanden voor mens en milieu. Het veelzijdige takenpakket van Spaarnelanden bestaat onder andere uit: 

  • Beheer openbare ruimte
  • Afvalinzameling en Grondstofinzameling
  • Reiniging
  • Mobilteitservice
  • Parkeerservice


Bekijk de nieuwe corporate responsive website van Spaarnelanden.