Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Orckestra CMS, het voormalig Composite CMS

Voormalig Composite heeft haar bedrijfsnaam verandert in Orckestra. De productnaam is ook gewijzigd van Composite C1 naar Orckestra CMS. Gengu heeft sinds haar start bij veel relaties gebruikt gemaakt van het opensource CMS Composite. Het is een op Microsoft technologie gebaseerd CMS die het mogelijk maakt om solide, gebruiksvriendelijke en snelle data-driven sites te ontwikkelen.  

Naamsverandering Orckestra

Vorig jaar zomer is Composite, van origine een Deense organisatie, opgenomen in een Canadese organisatie genaamd Orckestra. Onderdeel van deze acquisitie is het integreren van de Deense software organisatie in het Canadese softwareteam. Sinds september 2016 is de naam productnaam gewijzigd naar Orckestra CMS. 


Over Orckestra

Orckestra is met 150 man wereldwijd actief met het ontwikkelen van diverse online oplossingen die middels een partnernetwerk worden geïmplementeerd bij meer dan 60.000 eindklanten. Orckestra kent al een lange historie van software-ontwikkeling in digitale landschap en is zeer succesvol met Omni-channel software. Bekijk de website van Orckestra voor meer informatie over Orckestra CMS


Vragen over Orckestra CMS

Mocht je vragen hebben over Orckestra CMS, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 010-433 88 00 of een e-mail te sturen naar contact@gengu.nl.