Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

De website is gebouwd in Orckestra. Mooie verbeteringen op de website zijn de landenpagina  en het gebruiksvriendelijke donatieformulier.

De eerste enthousiaste reacties zijn inmiddels binnen. “Wat een overzichtelijke website en wat mooi vormgegeven”. Na een intensieve samenwerking met het online team van Stichting Vluchteling zijn wij ontzettend trots met deze mooie productie. 

Samenwerking met goede doelen en vluchteling gerateerde thema’s

Gengu werkt vaker samen met goede doelen en vluchteling gerelateerde projecten. Gengu werkt succesvol samen met Nationale Vereniging de Zonnebloem en Kinderpostzegels en heeft onder andere in samenwerking met IOM Skills2work gerealiseerd en voor de SER de werkwijzervluchtelingen.nl. Gengu is dan ook erg blij met de ontwikkeling om de banden met Stichting Vluchteling te starten middels de eerste release van haar nieuwe site. Bekijk de volledige omschrijving van het project.

Over Stichting Vluchteling – Directe hulp bij acute nood

Wereldwijd zijn ruim 65,6 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking – een recordaantal. Stichting Vluchteling biedt hulp in ’s werelds ernstigste humanitaire crises. Stichting Vluchteling is een noodhulporganisatie die wereldwijd hulp biedt aan vluchtelingen en ontheemden. Bij acute nood biedt Stichting Vluchteling levensreddende noodhulp, zoals onderdak, medische zorg, voedsel en schoon drinkwater. Bekijk de nieuwe website van Stichting Vluchteling.

Wilt u meer weten over onze aanpak belt u dan met Marc Gutlich op 06-23207064 voor meer informatie.