Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Stichting Groenhuysen in Roosendaal laat Gengu nieuwe online omgeving te realiseren.

Stichting Groenhuysen zet zich in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal. Met Zo’n 2300 medewerkers en nog eens 1300 vrijwilligers zetten zij zich dagelijks in voor de 4000 cliënten. 

De visie is ouder worden en jezelf blijven. Groenhuysen biedt ouderen op een eigen wijze het allerbeste uit hun dag te kunnen halen. Dat doet Groenhuysen met een brede dienstverlening van comfort tot intensieve zorg in de vorm van thuiszorg als ook in verzorgende woonvoorzieningen. 

Voorzien in informatiebehoefte

De nieuwe online omgeving van Groenhuysen wordt een vraaggerichte website die inspeelt op de behoeften van de verschillende gebruikers waarin informatie en interactie en serviceverlenend zijn centraal staan in de nieuwe propositie van de online-omgeving.

De website is vanzelfsprekend toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor mobiele apparaten. De website is geoptimaliseerd voor mobile devices.  
Gengu ontwikkelt in nauwe samenwerking met de projectgroep van Groenhuysen dit traject. De vernieuwe website zal begin 2015 te bewonderen zijn.

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht