Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Gengu verwelkomt nieuwe klanten!

Wij hebben het afgelopen kwartaal veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Partners die gaan samenwerken met het Gengu team om te groeien via de digitale en online kanalen.

Aankomende tijd gaan we voor Hocras, IOM, Stichting Vluchteling, Vewin en Brunel aan de slag met het realiseren en exploiteren van hun digitale platformen en online ambities.

Hocras

Voor horeca groothandel Hocras ontwikkelen we in fase I een nieuwe corporate site met receptenzoeker. In fase II wordt de website van Hocras verrijkt met een e-commerce omgeving, op basis van het geïntegreerde marketingplatform Kentico.

IOM

Voor IOM, International Organization for Migration, ontwikkelt Gengu een meertalige corporate website. IOM is uitgegroeid tot een van de belangrijkste internationale, onafhankelijke organisaties ter wereld op het gebied van migratie.

Stichting Vluchteling

Stichting Vluchteling kiest Gengu voor het ontwikkelen van hun nieuwe corporate website, deze zal worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten zodat Stichting Vluchteling kan inspelen op actualiteiten. Met het doel om giften en donateurs te werven om vluchtelingen in noodgebieden te kunnen helpen. 

Brunel

Wij zijn door detacheringsbureau Brunel gevraagd om een zoekmachine te ontwikkelen voor de vacatures op de websites van Brunel. Gengu maakt gebruik van Elastic Search voor de index van vacatures. 

Wat we zien is dat de markt zicht doorontwikkelt en de digitale transformatie van organisaties grotere vormen aanneemt. Veel organisaties zien de noodzaak in van een online en digitale omgeving. Zij zien in dat het bestaan van de organisatie niet voorspoediger gaat als de online precence niet volwassen wordt ingevuld. Of het nu gaat om een extra online service kanaal, e- commerce of positionering. Online is essentieel voor het succes en het bestaan.

Naast het aantrekken van nieuwe relaties zijn we erg trots op de succesvolle uitrol van de MijnWoonstad APP voor Woonstad Rotterdam. Wij hebben de Woonstad App gebouwd voor een van de grootste Woningbouwcorporaties en tevens succesvol gelanceerd.