Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Klanten beter online bedienen

New Babylon wilde een nieuwe website om huidige en nieuwe klanten beter te bedienen en de online vindbaarheid te vergroten. Een ander belangrijk doel van de website new-babylon.nl is het aantrekken van nieuwe klanten die vergaderzalen willen reserveren. Het beter vindbaarheid zijn in zoekmachines zal leiden tot meer reservering aanvragen van de vergaderruimtes.

Wat is nieuw?

De nieuwe website biedt een duidelijk overzicht van de soort zalen die New Babylon Meeting Centre verhuurt. Bij de ruimtes is duidelijk aangegeven waar deze zich bevindt en welke vergader of presentatieopstellingen er mogelijk zijn. Afhankelijk van de presentatieopstelling staat ook het aantal personen vermeldt dat in de ruimte past.
Men kan zelf filteren op het aantal personen en de gewenste opstelling. Door te filteren worden de beschikbare zalen getoond. Tevens is er van iedere zaal een plattegrond beschikbaar en zijn de prijzen per dagdeel duidelijk vermeld. Hierdoor krijgt de website bezoeker een helder beeld wat hij kan huren voor welk bedrag. Dit maakt het eenvoudig om online een ruimte te reserveren of een offerte aanvraag te doen. De website is gebouwd met het CMS systeem Orckestra, voorheen Composite C1. 

Over New Babylon

New-Babylon Meeting Centre is een prachtig vergader- en meeting center in het hart van Den Haag. Het bevindt zich aan het Anna van Buerenplein, direct naast Den Haag Centraal Station. Het is hierdoor voor reizigers met het OV eenvoudig te bereiken. Tevens bevindt het zich in de buurt van de randweg en is het mogelijk te parkeren in de parkeergarage van New Babylon. Ook New Babylon Gardens en New Babylon Piazza, het restaurant, zijn gevestigd in New Babylon.