Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Ombudsman Pensioenen had een zwaar verouderde website en heeft Gengu gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen. Gengu heeft de website ontwikkeld op CMS Sitecore met een responsive webdesign.


Klanten beter online bedienen


Ombudsman Pensioenen wenste een interactieve website met een frisse uitstraling. Een frisse look & feel en een gebruiksvriendelijke website waren de voornaamste eisen voor de nieuwe website. De content van www.ombudsmanpensioenen.nl is grotendeels overgezet.


Functionaliteiten website Ombudsman Pensioenen


De nieuwe website van ombudsmanpensioenen oogt fris en is responsive. Door de eenvoudige opzet is de content op de website eenvoudig te vinden. De site is gebouwd in Sitecore en zo gebouwd dat het voor de redacteuren eenvoudig is om content te beheren.

Over Ombudsman Pensioenen


In 1995 ontstond de behoefte aan een onafhankelijke instelling om geschillen over pensioenen te behandelen. De Ombudsman Pensioenen behandelt sindsdien klachten en geschillen over de uitvoering van een pensioenreglement. De Ombudsman Pensioenen doet dat als onafhankelijke instelling. Ombudsman Pensioenen is gevestigd in het pand van de Sociaal Economische Raad, in Den Haag.