Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Nieuwe site voor OnderwijsAdvies

Gengu heeftde nieuwe online omgeving van OnderwijsAdvies uit Zoetermeer gelanceerd.

Het nieuwe online ecosysteem bestaat uit vier grote online onderdelen. Namelijk de corporate website, de webshop, de nieuwsbriefapplicatie (mailplus) en het extranet.
Met de nieuwe online omgeving heeft OnderwijsAdvies een grote stap gemaakt in plannen en ambities voor de komende jaren.

Bekijk hier de nieuwe online omgeving van OnderwijsAdvies.

Gengu heeft in nauwe samenwerking met de mensen van de marketingcommunicatie-afdeling van OnderwijsAdvies de nieuwe omgeving gevormd. Van online strategie, SEO advies, Visual design tot de daadwerkelijke implementatie in de cms omgeving van Umbraco. De bouw van de webshop is gebaseerd op Ucommerce.

Over Onderwijsadvies

OnderwijsAdvies is een ambitieus onderwijsadviesbureau met een sterke positie in de begeleiding van het onderwijsadvies in de breedste zin. OnderwijsAdvies heeft vestigingen in Zoetermeer, Lisse, Gouda, Hoofddorp en Leiden en er werken ruim 300 medewerkers. Dagelijks zet OnderwijsAdvies zich met passie in voor haar klanten waarbij de optimale ontwikkeling van ieder kind centraal staat.

Een nieuwe website en nieuwsbrief. Met Gengu hebben wij een grote stap gezet in onze on-line uitstraling. Wij hebben met hen de website en onze digitale nieuwsbrief volledig vernieuwd. Wat prettig is dat we altijd terecht kunnen met vragen en onze wensen betreffende aanpassingen/ wijzigingen snel opgepakt worden.

Sanderijn Vermeeren - van Holten

Stafmedewerker Marketing & Communicatie

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht