Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Gengu lanceert nieuwe site voor CED Europe

CED European Claim Experts is een belangrijke releatie van Gengu. Sinds 2010 werkt Gengu nauw samen met de marketingafdeling voor het invullen en vervullen van de online ambities. De afgelopen jaren heeft Gengu op basis van Sitecore CMS eerst de internationale site en subsites gerealiseerd, de realisatie van het internationale intranet platform is gerealiseerd op basis van Sitecore Intranet Portal. Door de vele veranderingen en de nieuwe koers van CED is behoefte ontstaan om een nieuw meertalig digitaal platform te ontwikkelen.

Nieuwe website met vernieuwde look & feel

Gengu heeft de opdracht gekregen om de huidige site te vervangen met een nieuwe look and feel en bijpassende functionaliteiten met de internationale uitstraling die past bij de nieuwe CED organisatie nationaal en internationaal. Dat betekent dat klanten van CED in één oogopslag kunnen zien hoe zij samen met CED kunnen zorgen voor hogere klanttevredenheid én betere beheersing van de schadelast. De beheersing van het schadeproces is eenvoudig en eenduidig: met vernieuwende oplossingen voor het behandelen, onderzoeken, verhalen en herstellen van schades helpt CED haar klanten snel weer op weg. 

Over CED

CED is de schadespecialist van Europa en al meer dan 45 jaar partner bij het behandelen, onderzoeken, verhalen en herstellen van schades. CED biedt haar klanten - verzekeraars en eigen risicodragers - deskundige en vernieuwende oplossingen om schades efficiënt af te handelen en de klantbeleving te versterken. Bekijk hier de nieuwe site van CED.

Sitecore oplossingen met Gengu

Meer weten over Sitecore en haar mogelijkheden voor uw organisatie. Neem contact met ons op 010-4338800 en vraag naar Marc Gutlich of via ons contactformulier.

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht