Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Mooie dingen maken dat is iets waar we bij Gengu dagelijks mee bezig zijn en dit doen we sinds kort ook voor de organisatie Vilans. Vilans is in de zorgmarkt een zeer betrouwbare en bekende naam.

Online ambities van Vilans

Om gestalte te geven aan hun digitale plannen/ambities zijn we samen met het projectteam van Vilans aan de slag om de nieuwe corporate site op te leveren in het geïntegreerde online marketing systeem Kentico. Onze developers bouwen zowel de front-end als back-end van de nieuwe responsive website. Gengu is zeer content dat Vilans Gengu geselecteerd heeft om een mooi website project voor hen uit voeren. In een volgende fase vindt ook de bouw van de webshop van Vilans plaats.

Over Vilans

Vilans is het landelijke kenniscentrum voor de langdurende zorg. Samen met professionals in het veld ontwikkelen zij vernieuwende en praktijkgerichte kennis en helpen zorgorganisaties die kennis toe te passen in de praktijk. Dat doen zij samen met professionals, bestuurders, beleidsmakers, managers en cliënten. Zo houden zij de zorg voor ouderen, gehandicapten en chronisch zieken efficiënt, betaalbaar én van goede kwaliteit.