Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

Klaar voor de online toekomst

Over The Courseware Company

The Courseware Company uit Utrecht is inmiddels ruim 15 jaar succesvol actief met haar E-learning en kennismanagement oplossingen, implementatie en adviezen. The Courseware Company helpt organisaties de juiste opleidings- en kennisoplossingen te vinden. Met ruim 100 LMS klanten in de Benelux, Duitsland en Zweden profiterem haar klanten van ruim 15 jaar ervaring.

Online oplossing voor The Courseware Company

Gengu heeft voor Courseware Company een nieuwe site ontwikkeld waarin de bezoeker toegankelijk wordt geinformeerd en tot interactie over kan gaan om met Courseware Company in contact te komen. 
De site is geoptimaliseerd voor zoekmachines en werkt dan ook als een magneet voor zoekmachines. Vanzelfsprekend is de site responsive opgeleverd.

Voor Gengu is Courseware Company een voorbeeld van een mooie duidelijke site die herkenbaar is voor de bezoeker en een waardevolle bijdrage levert in de verkoop van de diensten en producten van Courseware Company. Van snelle toegankelijke navigatie naar uitgebreide waardevolle content dieper in de site.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de website: www.courseware.nl

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht