Gengu
Rivium Quadrant 1 Capelle aan den IJssel, ZH2909 LC
Telefoon: +31 - (0)10 433 88 00

VWE ontzorgt de voertuigbranche en zet in op een verdere digitalisering van haar activiteiten.

Met de eigen medewerkers van VWE, voertuigeninformatie en -documentatie, is in 2014 hard gewerkt aan de “Mijn”online omgeving en wordt de omgeving verrijkt met verschillende applicaties.

Gengu voorziet in online advies en technische realisatie

Gengu werkt sinds augustus 2014 nauw samen met VWE als online-adviseur en technisch ontwikkelaar van de vrijwarings app. De vrijwaringsapp is voor klanten van VWE om transacties aan te melden voor bedrijfsvoorraad en montage. De transacties worden direct verwerkt en ontvangt de klant per mail of sms een bevestiging. Tevens is er een klanthistorie van de gemaakte transacties terug te zien op het scherm gesorteerd op datum en kenteken. De native app is gemaakt op basis HTML5 en dus geschikt gemaakt voor tablets en smartphones. 

Deze intensieve samenwerking verloopt zeer voorspoedig en heeft Gengu in de positie gebracht om qua online techniek en strategie het dienstenplatform samen met het ontwikkelteam van VWE vorm te gaan geven.

De online ambities van VWE

VWE wil namelijk haar klanten met haar dienstverlening verder ontzorgen middels 1 platform. Hierdoor kunnen ondernemers in de branche goede onderbouwende beslissingen nemen. Zoals het vinden van de meest interessante in- en verkoopkanalen om een optimale voorraad samen te stellen. Welke prijzen zij het beste kunnen hanteren voor een goede balans in rendement en omloopsnelheid. De komende periode zal in het teken staan van consultancy en het opzetten van het basis framework en het inrichten van de front-end van dit digitale platform.

Over VWE

De afgelopen vier decennia is het autobedrijf in De Goorn uitgegroeid tot een vooraanstaande dataprovider met twaalf vestigingen verspreid door het land. Vandaag de dag ontzorgt VWE de autobranche met slimme online tools, zodat bedrijven zich bezig kunnen houden met zaken die er echt toe doen. Bekijk de website van VWE.

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Website

Jouw bericht